Home Vtipy

Vtipy


Na tuto stránku můžete přispívat i vy. Stačí nám poslat svoje vtipy na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Nejlepší a vhodné vtipy otiskneme i v našem školním časopise Duch školy. Pokud chcete, můžete dopsat i svoje jméno.

Vtipy:



Všechny děti si hrají na písku, jen Pepíček se baví pliváním na okno.Paní, která bydlí v tom bytě otevře okno a hartusí: "Pepíčku, copak to děláš! Copak by ti řekla maminka, kdybys jí takhle plival na okno?""Moc by se divila.""A čemupak by se měla divit?" "My bydlíme až v pátém poschodí."



 

Zlatý prsten

Obžalovaný, jakto, že jste neodevzdal ten zlatý prsten,který jste ukradl?

,,Když ono na něm bylo vyryto :,,Navždy tvůj" :D


 

Slon a Mravenec

 

Slon a mravenec kráčejí pouští. Jdou dlouho,až slon únavou upadne a praví z posledních sil: ,,Asi umřu žízní." Mravenec ho uklidňuje: ,,Neboj,mám plnou Bandasku vody." :D



James Bond

Jde James Bond po poušti a potká velblouda,načež povídá: ,,Jmenuji se Bond. James Bond." Velbloud vykulí oči a říká: ,,Jmenuji se Bloud. Vel Bloud. 


Dvě kuřata:

Potkají se dvě kuřata a jedno kvoká: ,,Kokodák!". Druhé odpovídá: ,,Íá,íá!".

První kuře se zeptá: ,,Proč nekvokáš stejně jako já? " Druhé kuře mu odpoví: ,,Ty se divíš? Dneska se bez znalosti aspoň jednoho cizího jazyka neobejdeš." :D


Baterka:

Dva blázni sedí na zídce a hádají se. Jeden povídá:,,Že nevylezeš po tomhle světle z baterky." Druhý řekne: ,,To víš,ty mi ji ještě zhasneš."


Jack z panského dvora

Potkají se dva psi a jeden povídá tomu druhému: ,,Víš,já mám rodokmen,jsem totiž Jack z panského dvora.A druhý pes přitaká a řekne: ,,Já jsem taky šlechtic, jmenuju se totiž "Dolů z gauče!"



 

Případ bez hlavy a paty :D


Pohádka před spaním

Maminka čte malé Elišce pohádku před spaním. Za půl hodiny se do pokoje potichu vkrade tatínek a zeptá se: ,,Už konečně usnula?" Eliška odpoví: ,,Jo,konečně." :D



 

Ovce a sekačka na trávu

Ovce stojí vedle sekačky na trávu a bečí: ,,béééééééé". ,,Ty si nemáš na co stěžovat",říká jí sekačka.



 

Okurky

Potkají se dvě okurky a baví se spolu.Ta jedna říká že je jí nějak špatně.Ta druhá odpoví "Máš pravdu, jsi nějaká zelená".



Blázen

Blázen se dívá z okna psychiatrické léčebny. Pozoruje zahradníka a ptá se ho:"Co děláte?". "Dávám hnůj na jahody"odpoví zahradník. Blázen řekne "Hm, já jsem si na jahody dával vždycky šlehačku,ale jájsem holt blázen.


Stonožka

Malá stonožka jde s maminkou na procházku a ptá se jí:"Mami,kdo je to člověk?" "To je bytost,které chybí 98 nohou."odpoví maminka.


Bílé vlasy

Jednoho dne se dcerka ptá maminky:"Mami, proč máš některé vlasy bílé?" "To je z tvého zlobení. Pokaždé, když provedeš něco špatného, zbělá mi jeden vlas." "A mami, proč má babička bílou celou hlavu...???"


Tichý oceán

Malý synek jménem Jiříček se ptá otce:"Proč je Tichý oceán tichý?" Tatínek se zlobí:"Nemůžeš se zeptat na něco rozumnějšího?" "Tak tedy ano. Jak jak vlastně umřelo to Mrtvé moře?


Kukačka

Pan učitel se ptá dětí:"Který pták si nestaví hnízdo?" Tonda se přihlásí: "Kukačka!" "Ano, správně, a jak jsi na to přišel?"zeptá se pan učitel a Tonda mu na to odpoví "No přece protože bydlí v hodinách".



UFO

Na louce přistáli ufoni. Vystoupili z talíře a vidí strakaté zvíře. Podívají se do příručky:KRÁVA-pije vodu, dává mléko. Vezmou ji k potoku, jeden jí strčí hlavu do vody a druhý nastaví vzadu misku. Po chvíli spadne do misky trus. Na to ufon: "Zvedni ji hlavu výš, zatím bere ze dna bahno.




Netopýr

Myš potká svou kamarádku a řekne ji: "Potkala jsem tvého nového kluka, ale vždyť je to netopýr!     Ta druhá myš ji odpoví: No jo, a mi říkal, že je letec!


Kbelík s vodou

Kájo, proč neseš ten kbelík s vodou do ložnice? Tatínek chtěl abych ho ráno tiše vzbudil...


Žirafy

 

  • Víte co udělá žirafa, když jí plivnete do obličeje? Podkopne vám žebřík.

 


 

  • Potkala žirafa myšku a říká:"Ty ani nevíš, jaké to je dobré mít takový dlouhý krk." "Hmm", myška na to. "Díky svému krku dosáhnu na ty nejvyšší a nejchutnější lístečky na stromě." "Hmm." "A když je polykám, to tak krásně dlouho trvá, než to projde celým mým dlouhým krkem." "Hmm." "A když se pak napiju pramenité vody, ona tak krásně dlouho sklouzává do žaludku a celou mě ochlazuje." "Hmm", ozpovídá se myška "a... už jsi někdy zvracela?"

 


 


 

Aktualizováno (Pátek, 23 Březen 2012 13:52)